Nuffnang Ads

Friday, June 24, 2011

Nuffnang Premiere Screening of Transformers 3 : Dark Of The Moon. TQ Nuffnang.

/hihi

Dalam hati berbunga-bunga bila dapat e-mail dari Nuffnang. Rasanya, korang pun mesti suka kalau Nuffnang bagi e-mail kan. Mesti ada berita yang dia nak sampaikan.. Yeayyyy aku dapat invitation dari Nuffnang untuk pratonton movie Transformers 3: Dark Of The Moon.  Cuba tengok gambar kat atas ni.. Tiketnya sangat eksklusif, siap bentuk muka Transformers gitu. Aku dapat 2 tiket free. Walaupun tak dapat menang hadiah TV Plasma tu, ini pun kira ok la juga. Thank You Nuffnang..



E-mail dari Nuffnang..



Jom tengok apa isi kandungan yang tertulis kat invitation tu.. Tak sabar nak tunggu hari Selasa depan.. Tonton dalam 3D mesti lagi rasa best kan..



 Jom Klik SINI untuk baca entri mengenai Our World, Their War..yang aku buat untuk contest dari Nuffnang ni.

p:s/ Sape lagi yang dapat invitation ni eh? nanti leh la jumpa kat GSC Midvalley..

/bye



10 idea dari anda:

NasZ said...

fuyoo...best la..dapat gak..saya tak pernah dapat pun..huhu..

jemput join segmen simple saya..huhu..

SEGMEN SIMPLE : SAMBUNG CERITA INI ...

saiazuan said...

waaa.. dpt gk :D
jmpa sana ya :D

http://eleventx.blogspot.com/2011/06/aku-wow-di-tengah-malam.html

hanani said...

NasZ> alhmadulillah, rezeki.. :)

hanani said...

saiazuan> jumpa disana disana.. :)

deqlis said...

tahniah dpt gak..jumpa di sana di sana di sana ya..

http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/yes-yes-yes-nuffnang-kasi-tiket.html

hasrul hassan said...

Salam. uhh berbaloi-baloi .. sure best giler la

hanani said...

hasrul> aah berbaloi2.. :)

Innanie | Ariffin said...

kita pun dapat!!! rasa duduk sebaris... G9 dan G10

hanani said...

innanie>oh ye ke..nanti leh la tegur2.. :)

ken said...

the tickets so cool..
enjoy the movie! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...