Nuffnang Ads

Wednesday, June 22, 2011

Perisian Antivirus: Kaspersky Internet Security is the best..

/hihi


Sejak dari tahun 2007 lagi, aku telah menggunakan perisian antivirus KASPERSKY INTERNET SECURITY. Memang sangat bagus dan sampai ke saat ini, aku adalah pengguna setianya. Sangat puas hati menggunakannya. Walaupun ramai yang memberi pandangan mengenai perisian-perisian antivirus yang lain. Tapi memang tak naklah. Dah jumpa yang baik, tak nak lah nak bertukar-tukar..

Sekarang ni dah keluar version untuk tahun 2012 pula. Wah, cepatnya la pula keluar. Aku baru nak gunakan yang 2011 punya. Hehehehe...



Baru-baru ni, licence Kaspersky aku dah tamat. Terpaksa la beli yang baru kan. Jadinya, beli 3 user dengan harga yang berbaloilah iaitu RM100 aje dari membeli single user dengan harga mahal iaitu RM68.. Kongsilah dengan anak murid. Dia pun nak gak..ok la kan tu.. Bila beli tu, tengok kat kotaknya ada contest la pula.. Sape yang minat nak menang hadiah RM500,000 bolehlah ke website KASPERSKY. Kliklah kat SINI.

p:s/ korang gunakan perisian antivirus apa ye?
/bye



2 idea dari anda:

KAMIHIDUP said...

KAMI tak guna pun, guna windows punya anti virus lagi best, pc laju je tak berat langsung.

hanani said...

kamihidup> ye ke?tak penah guna yang tu.. :)TQ bagitau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...