Nuffnang Ads

Monday, June 13, 2011

Tupperware : Aidilfitri Cake Gift Set. Ada yang minat?

/hihi



Ada tak sesiapa yang berminat nak tempah untuk Aidilfitri Cake Gift Set dari Tupperware ni? Harganya cuma RM60.00, tapi kalau harga saya, ada kurang lagi lah.. Kalau beli 3 set, dapat percuma satu set lagi.. Best kan. Kalau dikira-kira, memang sangat untung tau. 



Lemon Blackcurrant Cake dengan Blackforest Cake ni HALAL tau..

Gift Set ni kalau bagi hamper sempena Hari Raya, mesti orang yang terimanya suka. Kek nya boleh dimakan dan bekas Tupperware "Small Goody Box with Cariolier" ni banyak gunanya. 

Ada yang nak order? Saya bagi harga baik punya.. Minat? Tinggalkan kat komen entri ni.. atau e-mail saya di nhnn09@yahoo.com

/bye



12 idea dari anda:

leyzajamil said...

cantik, sy suka! beli 3 set maksudnya rm180 lah ye & dapat satu set free lagi. kalau nak tukar set yang free kepada barang tupperware lain boleh?

hanani said...

leyza> hmm aah, RM180 tapi ada diskaun 20% lagi..ikutkan set tu aje yang ada free. Tak leh tukar barang lain.Tu sebab kalau tak nak, kena tanya kengkawan ada tak nak share. Boleh dapat harga murah untuk 1 set aje.. Pas tu, duit yang lain tu boleh beli barang lain. :)

hanani said...

leyza> hmm aah, RM180 tapi ada diskaun 20% lagi..ikutkan set tu aje yang ada free. Tak leh tukar barang lain.Tu sebab kalau tak nak, kena tanya kengkawan ada tak nak share. Boleh dapat harga murah untuk 1 set aje.. Pas tu, duit yang lain tu boleh beli barang lain. :)

ken said...

the tupperware looks nice :)

hanani said...

ken> nice sangat tau. Banyak gunanya ni. :)

Mama Zharfan said...

so cute...harga RM60 tu ada discount 20% ker? total jd berapa yer (termasuk pos)
berminat gak tapi tak de bajet nak beli 3 set :)

hanani said...

MamaZharfan>Harganya RM48. Kos pos tak pasti dalam RM6-8 kot.. Boleh je kalau nak satu.. kalau betul2 nak, e-mail saya ek.. :)

Anonymous said...

After looking at a few of the articles on your blog, I honestly
appreciate your technique of writing a blog.
I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future.
Please check out my website as well and tell me how you feel.
My website > penny stocks companies

Anonymous said...

First of all I would like to say wonderful blog!
I had a quick question that I'd like to ask if you don't
mind. I was curious to find out how you center yourself and clear
your head prior to writing. I've had trouble clearing my thoughts in getting my ideas out there. I do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally lost simply just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips? Thank you!
Also visit my website legitimate work at home job opportunities

Anonymous said...

Hi! I just would like to offer you a huge thumbs up for your excellent
information you have got right here on this post. I'll be returning to your blog for more soon.

my web page ... jobs in hot springs arkansas

Anonymous said...

Amazing! This blog looks exactly like my old one!
It's on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

Also visit my homepage; book of ra apk free

Anonymous said...

electronic cigarettes, e cig reviews, e cigarette, electronic cigarette, e cigarette health, smokeless cigarettes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...