Nuffnang Ads

Sunday, June 26, 2011

Wanginya Dettol ni.. Thank You Redmummy and Nuffnang..

/hihi


Bestnya dapat barangan free.. dah lah barang yang sangat berguna untuk satu family. Sangat seronok bila dapat e-mail dari Nuffnang. (Rasa macam ada harapan nak dapat sebelum ni. hehehehe). Terus tweet Redmummy bagitau pasal ni.. Suka sangat. Kak Red terus balas tweet aku.




E-mail dari Karen, staff Nuffnang.. 
(Congratulations, you are one of the lucky winners for the Dettol Contest..)

Ok, nilah slogan mengenai Dettol yang aku tulis dan tidak lebih 
dari 2 patah perkataan ye..  Contest Dettol dari blog Redmummy


Jadinya, semalam aku telah ke Office Nuffnang untuk ambil hamper Dettol aku.. Apa yang aku dapat? Haaa jom tengok gambar ..










Best tak? Jumlah semua barangan Dettol ni adalah RM100. Ok sangat dan berguna untuk seisi keluargaku. Dettol yang baru ni selain dari melindungi ianya juga harum semerbak wanginya. Tak lagi bau macam ubat-ubat gitu.. Wangi...Boleh buat stok untuk beberapa bulan.. hehehe

P:S/ Korang gunakan produk apa eh? Gunalah Dettol ni, cara paling mudah untuk membasmi kuman.. Hehehe...

/bye



17 idea dari anda:

leyzajamil said...

u winning again?? T____T
meh bak sini sebotol klu tak terabis yer..hihi

KiD said...

woohoooo...!! nak satu... hehehehe..
tahniah..
Fabulous Friday #2 | ShaKiddo

KAMIHIDUP said...

KAMI pakai dettol dari kecik sampai sekarang.

hanani said...

leyza> Alhamdulillah, ada rezeki.2 botol dah bagi pada mak dgn abg.. Yang tinggal tu nak buat stok kat rumah.. hehehe :)

hanani said...

kid> terima kasih.. :)

hanani said...

KAMI> Dettol ni best kan. Sekarang dah tak bau ubat-ubat sangat..wangi :)

tiefazatie said...

bestnya..huhu..ifa lum g amik lg..nk suruh org lain amikkn..tp karen xreply email ifa lg..huhu

hanani said...

ifa> boleh kot org lain amikkan. Dia cuma tanya e-mail dengan sign je.. :)

hasrul hassan said...

Selalu saya pass je benda2 yang nuffnang buat sebab kena ambik kat office dia, tak berbaloi rasanya nak drive dari penang ke sana hanya utk ambik adiah ...

hanani said...

hasrul> yer la, kalo saya jauh pun saya tak join.. hehehe :) ini sebab dekat ok ajer :)

zmah said...

Tahniah! Jenama yang dipercayai.

hanani said...

zmah> TQ yer sudi baca :)

tiefazatie said...

owh yeke..hihi..kalu lmbt sgt nt ifa suh je la kak nana amikkn..bgtau je email ifa..hee

Sumijelly said...

wah untung nya......hehehe

TAHNIAH!

Sumijelly.com

hanani said...

ifa>nak suh akak amik kan? hehehe :)

hanani said...

sumijelly>hehehe untung.. :) TQ

SUCI KUDUS said...

congetz.. untung la menang.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...