Nuffnang Ads

Friday, June 3, 2011

Wow!! Koleksi Beg Tangan Mewah Rizalman Ibrahim..

/hihi
Blogwalking semalam membawa aku ke blog Rizalman Ibrahim dan terkelu ku melihat koleksi beg tangannya yang fuhhhh!!!!

Kredit gambar di blog Rizalman Ibrahim


Banyak sungguh. Dah berlonggok-longgok ni ntah brape pula bilangannya eh? Tuan empunya badan suruh meneka berapa bilangan beg yang ada dalam gambar tu.. Agak-agak korang ada berapa? Banyak benar koleksinya yang dari pelbagai jenama. Yang paling banyak ni Gucci dengan LV la kot kan.. 

Kalau tersusun rapi dan dibalut dengan dust bag lagi elok kan? Macam yang Redmummy buat untuk koleksinya..Yerlah, barang mahal ni..mestilah dijaga baik punya.. Hehehe (Aku yang tak de koleksi sebegini ni..tengok cuci mata je lah..)
 


Kredit gambar di blog Rizalman Ibrahim


Yang ni pula siap set travel bag LV lagi gitu.. Wahhh memang taste baiklah.. Cun, cantik dan bergaya.. (Mimpi dululah.. Ntah bila zaman pula aku dapat rasa ni kan. Bestnya kalau ada set macam ni)


p/s: Ni bukan nak ambik tahu hal orang eh.. Just terkejut gak bila ke blognya semalam. So, saje suka tempek gambar beg-beg tu kat sini je. Untuk cuci-cuci mata. En. Rizalman, jangan marah eh..

/bye




4 idea dari anda:

tiefazatie said...

gle dasat!nak gak!haha

hanani said...

tiefazari>aah dasyat kan.. :)

soooooour said...

bsepah2 beg...mula2 beli macam emas..lama2 beli cm sampah lak...ngeeeeee....

hanani said...

sooour> hmm itu kena simpan bagi kemas.. bukan sampah tau..mahal smuanya tu. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...