Nuffnang Ads

Friday, July 15, 2011

Butik Irma Hasmie? Tudung D'Haja terbaru untuk keluaran Hari Raya..

/hihi
Setiap kali bila semak keyword carian di Google, banyak gak mencari maklumat berkaitan BUTIK IRMA HASMIE. Eh Irma Hasmie dah buka butik ke.. Setahu aku, dia jadi model tudung Butik D'Haja.. Melalui facebook D'Haja Boutique, aku dapatkan keluaran terbaru D'Haja untuk Hari Raya ni nanti.. Hahahaha, puasa pun belum lagi.Eh, korang dah habis ganti puasa blom?

Jom cuci-cuci mata tengok tudung istimewa lebaran nanti dari D'Haja. Modelnya Irma Hasmie memang manis memakai tudung kan.. Sweet je muka dia.




Sape yang ada beli Majalah Keluaran bulan Ogos 2011 ni, mesti akan nampak 
iklan tudung D'Haja seperti diatas ni..




P/S : Aku suka gak beli tudung D'Haja ni sebabnya harga sangat berpatutan dan kalau kita pakai, nampak mahal aje.. Hehehe. Kita kena bijak berbelanja. Betul tak?

/bye

18 idea dari anda:

Cik Ecah said...

gojes irma hasmie ni...cantik suker tgk dier pakai tudung...:)
btw,tudung2 tu cantik!

hanani said...

cik ecah>aah kan suka tgk irma pakai tudung.. :)

KiD said...

cantiknya... nak belikan untuk mak dan wifa lah nanti.. :)

KAMIHIDUP said...

cantiknya semua. :)

Alin Marlini said...

cantik2 tudung dia ye nani...cam dah jatuh cinta plak :)

kak ina kl said...

wah baik punyer promote sampaikan akak tertarik nak gi tenguk nanti..al maklumlah nak raya kan..

hamzah ian said...

semua comel2.. hehe

mamaNoriz said...

adehh, jatuh hati tgok tdung cntik dipakai oleh pompuan cantik...

mahal tak harga dHaja ni?
mcm teringin lak nk sambar satu...huhu

btw, i folo uuuu :)

madammondoq said...

harganya standard harga ariani ke?

JOM BACA NI : NUFFNANG #CHURPOUT SESSION AT MARK'S PLACE

hanani said...

kami>aah memang cantik..

hanani said...

alin>cantik tudung d'haja ni.saya dah lama jatuh cinta. :)

hanani said...

mamanoriz>tudung ni smua tak mahal. paling mahal pun dalm 70 je..takkan lebih 100 pun.yang paling murah dijual dengan harga rm10 je.boleh cari kat link label d'haja dalam blog saya ni..

hanani said...

madamondoq>harganya lagi murah dari ariani. Kualtinya pun lebiih baik skit dari ariani. Itu pendapat saya la. Sebelum ni saya guna ariani.Tapi bila jumpa d'haja, terus bertukar angin. hehehe :) saya beli gak pearl haya.. :)

Wan85 said...

http://wanwidget.com
lawa lawa

VECASTS - LISTEN ONLINE RADIO WATCHING ONLINE TV said...

VEBCASTS - Listen web Radio Watching web TV, Tv Online. Watch Over 3000 Online TV Channels And 6500 Radio Stations Free For Around In The Wold clik to watching
 >CLIKC TO WATCHING<
Listen Hindi radio click ,watching live movie ,live international radio,indo radio.usa radio and more ,LIVE MOVIE ,LIVE SPOTS,LIVE HINDI RADIO ,MALAYSIA RADIO ONLINE,MALAYSIA TV ONLINE ,AND MORE

Sharidawati Shahrudin said...

semua lawa2...tak pernah lagii ada tudung dari brand ni...

Waniwisy said...

Selalu nampak Irma Hasmie pakai tudung yg biasa takde awning. Tudung syria. Tau tak kat mana nk cari tudung mcm tu?

Noorzarina binti Abdul Karim said...

sis ade x tdg dhaja nia biru saiz M yg Ann pakai tu. if ade saya confirm nak sis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...