Nuffnang Ads

Monday, July 18, 2011

Hari Sukan bersama Zaquan Adha..Ayu Raudhah mana?

/hihi

Ahad hari tu, Kejohanan Sukan Sekolah berlangsung dengan sederhana meriah nya selepas tetiap minggu datang bekerja pada hari Sabtu. Tapi disebabkan nak ambil cuti pada hari Isnin, maka buatlah hari Ahad. Semalamnya (Sabtu) pasukan bola sepak Malaysia, Harimau Malaya lawan Liverpool..Apasal lak tetiba masuk cerita pasal bola lak ni..

Sebabnya...Zaquan Adha datang sekolah aku untuk sama-sama meriahkan Hari Sukan Sekolah aku.. Mana Ayu Raudhah?


Mana Ayu Raudhah? Nak sangat tengok secara live depan mata.. 
Tapi hajat tak kesampaian. Hehehehe (Gambar dari EhSempoi.com)



Senyum je dia melayan kerenah peminat nak tangkap gambar. Cikgu jadi PA dia sebab bebudak ni dok kerumun nak snap gambar. (Mungkin gak kalo Ayu Raudhah datang habis kena kerumun..hehehe..)



Mula-mula control je tak nak ambil gambar. Tapi bila dah dia turun ke padang, apa lagiii..cakap nak bergambar..ok aje dia..


Alamak..gumuksnya aku dalam gambar ni.. Hehehehe diet diet.. Tengok si Zaquan Adha ni senyum aje.. Bezanya dia dengan Aidil Zafuan tang tahi lalat pemanis dia ni.. Sempat gak la borak-borak dengan dia.. Tak de la sombong..


Bebudak bukan main ramai kerumun nak ngambil gambo.. Sibuk panggil abang abang.. Yang si Zaquan ni senyum aje lah..


Dah alang-alang dok sebelah dia..aku pun snap la.. Nampak tahi lalat pemanis dia.. Sempat tengok kasut dia pakai..NIKE, jam tangan TAG HEUR, handphone BLACKBERRY.. tengah dok asyik layan gambar, tetiba ada call. Mungkinkah Ayu Raudhah? Dengar dia kata, "tak tau habis bila.. Makan lah dulu.. "

Sessi dialog aku dengan Zaquan :
Aku : Cantik kasut..
ZA : hehehehehe
Aku : Mana Ayu? Ingatkan dia datang sekali.
ZA : Semalam dia dapat Call, ada shooting.
Aku : Semalam tak pergi Stadium? Game dengan Liverpool?
ZA : Taklah, tengok kat rumah aje..
Aku : Tak main ke?
ZA : Tak, petang ni training. Kat Stadium Paroi.
Aku : oooo

(Dalam hati nak tanya. Betul ke Ayu Raudhah dah mengandung? Tak terbuka lak mulut nak tanya.. Kang keypochee sangat cikgu ni.. hehehe)


Tak lama pas tu, dah selesai kerja nya..dia pun minta izin nak balik. Nak balik makan tengahari kat rumah la tu..Isteri dah memanggil. Hehehehe. Kerete BMW dengan nombor pendaftaran WPW 669. Nombor cantik tuuu..

P/S: Pas ni kita tengok lak kasut apa yang dia pakai tu???? dari jauh nak nampak.. hehehehe

/bye



12 idea dari anda:

KiD said...

cikgu... nak sainnn... eh silap.. zaquan, nak sainnnnn...
Tips Jadi Blogger Tegar!

MrS. F!zA said...

aiyak...bestnya..ni kalo bwk ayu hbis kena lenyek..kikiki

mamaNoriz said...

byk2 benda, kasut yg dia tanya dulu ek...heheheheh

bestnye dpt jumpa live kan...
encem nyeee :)

Cik Ecah said...

BESTNYER DPT TGK LIVEE DEPAN MATA!

JATUHH CHENTA SUDAHHH HAHA...

Kancilbiru said...

wohhh memang hensem..macam budak pun ada..hehe..

boleh jadi pengacara melodi ni..hehehe

madammondoq said...

uish.. kalau ayu ada lagi best kan? i pun nak sangat jumpa die.. suka die berlakon..

JOM BACA NI : MENANG DETTOL DARI REDMUMMY

JOM BACA NI : TRAVELODGE DOCKLANDS MELBOURNE HOTEL

hanani said...

Kid>hehehhe :) nak sign eh..

hanani said...

fiza>aah, kalau ayu ada lagi best la cikgunya ngambik gambo..hehehe

hanani said...

mamaNoriz>sebab kasut dia menarik perhatian..color cantik.. :)

hanani said...

cik ecah>ok ok aje la dapat nengok depan mata..memang hensem la :)

hanani said...

kancil biru>memang hensem kembar ni.. :) muda lagi..

hanani said...

madammondoq>aah, kalo ayu ada..memang tak lepas peluang nak tangkap gambo.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...