Nuffnang Ads

Tuesday, July 19, 2011

Kasut apa si Zaquan Adha ni pakai?Just Do It, NIKE..

/hihi
Meh kita intai-intai kasut apa yang si Zaquan Adha ni guna? Setahu aku la, dia dengan si kembarnya tu dulu jadi model iklan NIKE..betul kan?






Cun betul kasut Women Nike ni. Siap ada heels lagi.. Tak pernah jumpa lagi ni..



Kasut hantaran perkahwinan dia dulu pun jenama apa tu? Merah gituuuu...

Meh tengok kasut NIKE si Zaquan ni.. Warna biru dengan tali kuning lagi.. Hehehehe, cun lah



P/S: Suka gak dengan design NIKE ni..

/bye

13 idea dari anda:

mamaNoriz said...

nike ni mahal kan...masyuk la jdi duta dia...

tpi kelako lak tgok kasut heels tu...tak leh uat joging tu, uat melaram je lah..haha

Cik Ecah said...

SUKER YG MULE2 TUH JUST NICE!!

Amy Syaquena said...

smart kasut hantaran dia kan..

p/s: salam kenal saya follow blog nie.jemput ke blog saya

KiD said...

curi-curi gambor yea.. hehehehee

fahmie firas said...

Singgah sini dan follow..
nice blog :)
kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.
kalau rajin follow la fb ok :)

http://fahmiefiras.blogspot.com/

Mama Nadim Zafril said...

sajer singah.. seronok baca blog u.. jom singgah sini plak... :-)

http://sweetmama78.blogspot.com/

kalu rajin follow ler skali..tq

Mama Nadim Zafril said...

sajer singah.. seronok baca blog u.. jom singgah sini plak... :-)

http://sweetmama78.blogspot.com/

kalu rajin follow ler skali..tq

Mama Nadim Zafril said...

sajer singah.. seronok baca blog u.. jom singgah sini plak... :-)

http://sweetmama78.blogspot.com/

kalu rajin follow ler skali..tq

hanani said...

mamaNoriz>Nike ni ada nama, sudah tentu ada harganya kan..Yang heels tu untuk jenjalan suai..untuk sukan, no no no.. :)

hanani said...

cikecah>aah, yg first tu sesuai untuk mana2 situasi. Nak sukan boleh..nak jalan pun boleh.. :)

hanani said...

kid>aah curi2 sikit je.. :)

hanani said...

fahmie>TQ yer sudi follow.. :)

hanani said...

mamanadim> TQ sudi baca blog saya.. InsyaAllah..i follow u.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...