Nuffnang Ads

Friday, July 29, 2011

Pameran Grafik Berkomputer Pelajar 5 Ixora.. Well Done!!

/hihi

Dua minggu yang lepas kesibukan melanda diriku. Kalau ikutkan modul pentaksiran pelajar SPM memang kena buatlah pameran Grafik ni. Dalam kepayahan sesorang ni, kena lah kuatkan semangat untuk teruskan. Bila lihat pelajar bersungguh-sungguh, kejauhan jarak antara rumah dan tempat kerja ditolak ketepi.. Sampaikan satu tahap sampai rumah jam 7 malam..12 jam aku berada dikawasan sekolah. Huhuhu..



Bersungguh-sungguh pelajar aku nak buat yang terbaik dan tercantik untuk pameran mereka sendiri.. Berterabur gaklah makmal aku selama seminggu..

Apabila tiba masanya pameran berlangsung..lega sangat. Ramai yang bagi feedback yang baik dan siap ada students bagi thumbs up pada cikgu..Hehehehe kembang gak la kan kejap.. 
Ok, jom layan gambar sewaktu pameran ni. Aku buat simple aje. Tak sempat dan tak larat nak buat grand-grand.. Mungkin tahun depan la kot..











Pengetua Kanan sekolah aku tengok dengan begitu teliti..Serius beb..





 Lastly gambar tak formal kesemua anak muridku yang super havoc..


P/S: Inilah kenangan sebelum matapelajaran MPV ditamatkan disekolah harian biasa.. Tak taulah apa cerita yang akan berlaku lepas ni.. Saya hanya menurut perintah..

/bye



2 idea dari anda:

madammondoq said...

macam best je jadi cikgu ni kan.. tapi cam penat pun ye gak.. huhu..

hanani said...

madammondoq>jadi cikgu ni penat. Banyak keje tambahan sekarang ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...