Nuffnang Ads

Friday, July 8, 2011

Pameran, pameran... Risau hatiku ini..

/hihi

 Gambar sekadar hiasan dari Google. aset88.wordpress.com


Nak buat pameran, nak buat pameran... Hati cikgu yang risau. Bebudak cool aje.. Aduhhh cikgu kena fikirkan untuk anak-anak murid. Nak tak nak, kena jugalah buat. Geng-geng lain dah start buat pameran untuk pelajar Grafik. Tak tahulah akan bagaimana situasi keadaannya tu nanti. Harap-harap berjayalah hendaknya. Sebelum subjek MPV dimansuhkan di sekolah-sekolah harian biasa ni, jom lah buat sikit kenangan untuk bebudak ni.. Chaiyok chaiyok cikgu...

/hmm List menanti untuk difikirkan:
1. Tempat yang strategik
2. Masa yang sesuai
3. Logo Pameran (nak design baru)
4. Banner atau iklan yang nak direka.
5. Tag nama(nak suh student yang design)
6. Susun atur pameran

P/S: Sekarang mood gundah gulana memikirkannya..Sempat ke nak kejar dateline 20 hb ni? Huhuhu
/bye




0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...