Nuffnang Ads

Thursday, July 28, 2011

Which one is the best?Hmmmm...

/hihi
Lama juga tak update blog ni. Masa tak mengizinkan. Busy je memanjang..
Dalam sibuk-sibuk tu, ada niat di hati ni nak menambahkan gajet yang sedia ada. Sekarang ni tengah pk pk nak grab yang mana satu.. 

GAJET 1...


Dalam list yang paling atas aku ialah SAMSUNG GALAXY S2. 
Sekarang ni tengah hot dengan in gajet Samsung ni..



Senarai yang kedua pula iPhone4. Hmmmm



Ataupun Samsung Galaxy Tab aje?Hmmm

GAJET 2..


iPad 2 ni mungkin tidaklah.. Tak sesuai dengan keadaan situasi pekerjaan ku.. Dah plan nak grab SONY VAIO. Sangat praktikal dengan tugas aku sebagai cikgu grafik.. Yang sebelum ni guna ACER je.. Nak beli SONY VAIO NETBOOK pula.. Small aje dan boleh masuk dalam beg mengajar ku.. Hehehehe






P/S: Tengah menunggu masa nak pergi grab 2 gajet yang kuidamkan.(hehehe idam ke?) Apa-apa jelah..
/bye


4 idea dari anda:

KiD said...

samsung galaxy s2.. rm2K tuuuu.. tapi berbaloi.. kid pakai galaxy ACE aje dah puas hati

hanani said...

hmm nak galaxy s2.. tak sabo lak nak pegang n guna.. hehehe :)

leeya abdul said...

Presentation @ofis k.leeya mmg guna SONY VAIO, mmg best.

Salam ramadhan al-mubarak, cikgu nani. k.leeya tag tuk kongsikan segmen tauladan kat sini http://way2healthynbeauty.blogspot.com/2011/07/segmen-tauladan-jom-ingat-pesanan-ibu.html

hanani said...

leeya>salam ramadhan juga.. TQ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...