Nuffnang Ads

Tuesday, August 9, 2011

Facial Treatment SK-II di Midvalley..

/hihi


Jumaat yang lepas, aku ke Midvalley untuk buat facial SK-II. Sebulan juga la aku buat appointment.. Asyik penuh aje. Yang biasanya orang tak nak ambil hanyalah hari Jumaat. Sabtu dengan Ahad memang fullhouse. Masa nak booked untuk second appointment pun, aku tengok dah penuh sampai bulan 11 tak silap aku.. Fuhhh...

Kali ni nak ke Midvalley, trafik memang sangat teruk.. Ntah apa yang buat orang ramai ke sini. Padahal waktu kerja lagi tu.. Sampaikan parking semua zon penuh tu.. Bunyi hon sana sini, bingittt.. Nasib aku baik, bila ke Gardens, Zon U.. ada lak kosong. Tu pun nak kena sabar mencari parking. First time aku parking kat belah sini. Biasanya masuk parking Zon C atau G.. Bayaran parking kat Zon U ni pun murah juga lah berbanding Zon G.. Kalau tak silap aku lah.. Biasanya bayar parking je RM7. Tapi kali ni bayar RM5 aje..

Bila masuk parking, aku mesti snap..takut lupa.. Kang puas lak nak mencari..


Ok,berbalik citer buat facial ni.. Sebelum ni kan aku ada blogkan pasal produk SK-II.. Kali ni lah baru berkesempatan nak try buat facialnya.. Kalau setakat pakai produk je, tapi tak buat facial..rasa cam tak best je..

Beauty Consultant yang bantu aku pada hari tu ialah Lee Li Peng. Betul ke ek.. Yang aku tau, aku panggil dia Li Peng.. Ok la orangnya..

Ok, nilah situasi dalam bilik cute untuk facial.. Masuk je suasana suram, dengan muzik sentimental..




Semuanya ni kalau ada bestnya..



Gambar aku sebelum dan selepas buat facial.. Apa bestnya? Memang sangat terasa akan kelainannya.. Urutannya, memang the best lah.. Tak rugi aku bayar RM130.. Hampir dua jam juga lah. Aku start dalam 4.40 petang dan selesai 6.10 petang.. Rezeki aku, dapat lama sikit sebabnya orang yang book appointment selepas aku tak datang sebab trafik yang sangat teruk nak ke Midvalley.. Lepas je selesai, terus aku booked lagi untuk bulan September.. Beli produk mahal-mahal, kalau nak kesan yang baik..haruslah buat facial juga.. hehehe..

P/S: Urutan facial sangat best..Kendur gak otot-otot muka aku ni..hehehe

/bye




10 idea dari anda:

Kancilbiru said...

mahal kalau puas hati, memang berbaloi kan..;)

KiD said...

berbaloi baloi.. aku pung nak wat gak lah.. hehehee

JMR said...

wah, facial di bln puasa..hehehhe

madammondoq said...

wah.. bestnya dapat facial SK II!! jeless... hehe..

hanani said...

Kancilbiru>aah memang puas hati.. :)

hanani said...

kid> hahahaha..

hanani said...

JMR> apa salahnya buat facial di bulan puasa..hehehehe tak batal pun. Relax aje.. :)

hanani said...

madammondoq> jangan jeles..jom la join skali. :)

syira_88 said...

wah..bestnye dapat pegi wat facial selalu..tak sbr nk keje..heheh :)

nadia said...

salam... Nadia tgh cari sapa2 yg guna skII, tup2 jumpa blog ni.... Best nyaaa buat facial. nadia x penah buat lg sbb selalu penuh! Hukhuk... Lps ni jgn lupa ajak nadia ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...