Nuffnang Ads

Wednesday, August 10, 2011

Karnival Tupperware terbesar di Mid Valley.. Jom Jom..

/hihi

Kali ni Tupperware Brands menganjurkan satu karnival besar-besaran. Macam-macam aktiviti ada disediakan.. Siapa peminat Tupperware, jomlah ambil kesempatan ni. Mana tau dapat gift yang menarik dan harga yang sangat meletop kan..

Nak tau aktiviti yang akan dijalankan? Meh baca flyers Tupperware kat bawah ni..

Tarikh : 13 dan 14 Ogos 2011
Masa : 10 pagi hingga 9 malam
Tempat : Mid Valley Exhibition Centre, Hall 3


Aktiviti :
1. Special Buys
2. Fun Games
3. Lucky Draws
4. Exclusive Auctions
5. Special Perfomances


P/S : Wahhh maunya nanti trafik gila-gila kat sekitar Mid Valley ni.. Parking pun susah nak carik. Kena pergi awal la kan. Sape yang nak pergi? Jom sama-sama meriahkan lagi karnival ni..

/bye




2 idea dari anda:

KiD said...

tuuu dia... satu kampung borong tupperware nanti.. hehehe

hanani said...

kid>hahaha satu kampung?tak cukup tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...