Nuffnang Ads

Sunday, September 18, 2011

Contoh Kertas Kerja/ Project Proposal : Program dan Sekolah

/hihi

Gambar sekadar hiasan dari Google..


Lamanya tak update apa-apa story kat blog ni.. Rindu memang lah ada. Tapi masa, kadang-kadang mencemburuiku.. 

Sejak kebelakangan ni, banyak sangat program dan kerja sekolah yang kena buat. Bukan anak murid aje yang banyak kerja sekolah. Tapi, cikgunya pun sama.. Diberi  kerja-kerja tambahan oleh bos.. HUHUHU..

Entri kali ni nak kongsi contoh-contoh kertas kerja.. Sebabnya, sekarang ni tengah buat paper work untuk satu program dibawah panitia MPV Grafik Berkomputer ku.. Jadinya, bila meng"Google" tu.. jumpa satu website yang sangat berguna untuk dijadikan panduan buat Kertas Kerja ni.. Jadi, ianya sangat memudahkan sesiapa aje yang dalam dilema camno nak buek nya.. 

MACAMANA NAK BUAT PROJECT PROPOSAL / KERTAS KERJA ? Kalau nak tahu dengan lebih lagi.. meh KLIK LINK NI..

Ok, ada lagi contoh kertas kerja ni.. Kalau ada sesape yang minat.. Bolehlah KLIK KAT LINK NI... memang sangat banyak contoh-contoh kertas kerja yang boleh dijadikan panduan..

/bye



1 idea dari anda:

kak ina kl said...

dah tak keroje takyahlah sibuk nak bua t kertas kerja lagi..buat N3 blog ajer sekarang ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...