Nuffnang Ads

Friday, October 28, 2011

Menang Neutrogena Ageless Set. Yahooo!!!


Alhamdulillah, rezeki kali ini dapat pula set produk Neutrogena Ageless.. Dapat tahu menang ni dah lama (14 Oktober) tapi baru berkesempatan nak ambil di pejabat Nuffnang semalam. Wah,aku orang yang terakhir ambil hadiah ni.. Wendy (Nuffies) yang bagitau lah. Tak pelah kan. Biar lambat tapi tetap ambil.


Sebenarnya ni dari contest yang Redmummy buat kat blog dia. So, aku pun joinlah sekaki. (Memang niat dalam hati masa nak tekan butang send tu...mesti dapatkan ni) Alhamdulillah...memang dapat. Maknanya dah dua kali aku menang hadiah dari blog Redmummy ni. Yang first dulu contest Dettol. Yang second ni Neutrogena pula. Alhamdulillah.



Antara barangan yang aku terima ni ialah:

1. Neutrogena Ageless Cleanser
2. Neutrogena Ageless Toner
3. Neutrogena Ageless Anti-Wrinkle & Firming Cream
4. Neutrogena Ageless Limited Edition Pendrive


Yang dalam bekas cute tu ialah pendrive.. Memula ingatkan apa tau. Siap aku pusing-pusingkan lagi nak buka. Rerupanya tarik aje. Nasiblah tak patah pendrive tu. Size pendrive cute tu besar la gak 2GB. Tapi mungkin tak guna lah kot. Simpan sebagai aksesori menarik..


P/S: Niat hati nak join apa-apa event Nuffnang.Tapi belum ada rezeki lagi. Hanya pernah attend 1 event aje dulu. Kalaulah dapat lagi join kan best. Boleh tambah kenalan Nuffnang Bloggers yang lain. Hehehehe


Apa-apa pun.. TQ kak Red n Nuffnang sebab bagi saya hadiah yang merah menyala ni.. I LIKE..



8 idea dari anda:

Agnes Sim said...

wow...so nice!!free gift!! ;-)

Ietams said...

tahniah

hanani said...

AGNES> free gift memang best kan :) hehehe. Thanx komen kat blog i ni..

hanani said...

ietams>Tq yer :)

hanis rahman said...

wah untung la kan. sy slalu masuk contest tp jarang menang :(

akuzle said...

taniah yer menang contest neh...

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah tahniah beb

Wawa Tasliman said...

congrats sis.. ayu lah lepas ni dapat neutrogena from RM.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...