Nuffnang Ads

Wednesday, October 19, 2011

Quarter Pounder With Cheese dengan Harga RM6.99 Jom Mc'Donalds


Siapa kat sini yang peminat burger Quarter Pounder With Cheese? Moh le kita gunakan kupon ni untuk dapatkan harga RM6.99 aje.. Mula dari 17 Oktober 2011 - 25 Oktober 2011 ni. Cepat cepat.. ada lagi 6 hari je lagi ni..




Apa yang perlu korang buat?Mudah aje..

1. Download dulu kupon ni kat sini.. KUPON
2. Cetak kupon tu yang sama macam gambar kat atas ni. Tak kisah hitam putih atau berwarna. 
3. Bawak je lah kupon yang dah siap cetak tu kat mana-mana Mc'D. 
4. Order je dah serahkan kupon tu..
5. Lepas tu dah leh ngap..

Nak dapatkan info lebih lanjut..jom ke website www.mcdonalds.com.my

Jom kita print dah redeem voucher tu..




1 idea dari anda:

ibuhebat said...

Waaa.. Murah.. Tapi byk lemak niii.. Takpe, lps mkn kita mkn lecithin utk pecahkan lemak2 tu n buang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...