Nuffnang Ads

Thursday, October 20, 2011

SK-II Promotion; Enjoy 5X Bonuslink Points and Voucher at Festival City Kuala Lumpur


Wow.. Ada promosi dari SK-II bersempena dengan pembukaan outlet baru SK-II lah..

 Klik gambar untuk paparan yang jelas..TQ




Terjumpa pula promosi ni kat wall facebook aku.. Untung gak bila like FB SK-II ni..

So, aku taip balik lah..kalau-kalau korang tak nampak kan..

Good news everyone! Our store at Parkson @ Festival City Kuala Lumpur will be opening tomorrow (hari ni lah) with a very special promotion. From the 20th to the 23rd of October, enjoy 5X Bonuslink points and additional voucher withh every RM150 spent.

Outlet baru Parkson tu kat FESTIVAL CITY KUALA LUMPUR.. ok, kalau korang tak tau..ni ada mapnya.. Moh nengok sini MAP ke Festival City KL. Dekat Danau Kota ye.. Orang KL mesti tau ni kan..


Kat sini aku letakkan map nak ke Festival City KL. Klik gambar kalau nak tengok jelas k.. TQ




Banyak gak store kat situ.. Gerenti sesak la jalan situ ye.. Tapi kalau ada pengguna SK-II yang ingin dapatkan promosi ni..mesti akan cari masa yang sesuai nak ke sini kan.. Aku pun akan cuba gak untuk ke sana.. Bukan selalu ada promosi cam ni. Kalau ada pun, kena tunggu hujung tahun ni. Sempena hari Krismas kan...

Jom jom kita rembat apa yang patut.. hehehehe



0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...