Nuffnang Ads

Thursday, October 20, 2011

Supermak? Supermom? hehehe ni Supercikgu..


Eh eh.. over lak tajuk entri ni. Supercikgu ke? nanti ada lak yang tak suka baca ni.. Tak pelah, just untuk suka suki je kan.. Jangan stress stress noo...

Hmm profesion perguruan ni, best.. semua kerja boleh rasa. Hehehehe.. bukan setakat mengajar, mendidik aje. Yang hal-hal lain pun momantai..

Nak dijadikan story kat sini, dah 3 tahun berturut-turut sekolah aku ni jadi AJK Hadiah & Cenderamata untuk Anugerah Sukan Negeri Sembilan.. Pasal apa ek? tak pernah nak turun pangkat bagi kat sekolah lain lak rasa..(keje yang baguih kot naaa)Hehehe puji la team sendiri.

Nilah antara sebab kekadang tak sempat nak update blog selalu. Cuma kalau time dah rindu sangat nak berblog..bila baca blog orang lain selalu diupdate..barulah terkial-kial nak menaip..(Panahan Alam Blogging. hehehehe)

Ok, kali ni..MB Negeri Sembilan yang akan hadir..Terngiang-ngiang di telinga ku bila HM aku tanya..sape akan naik pentas hulur hadiah masa dengan MB nanti? Pilih yang manis-manis eh.. hehehe last sekali HM kata, semua cikgu manis..

Jomlah layan gambar yang sempat snap tadi..


Ini kiranya dah kurang sikit dari tahun lepas.. Berat tau. Camno la nak angkat nanti..
Apa ada dalam kotak hadiah tu? Surprise..(bak kata Eric Leong)


 Ini antara piala yang nak bagi kat pelajar yang dapat anugerah khas sukan..


 Ini rasanya untuk Olahragawan dan Olahragawati Sukan




Ini antara cenderamata. Rasa macam hantaran kawin lak. Cantik aje..
Nilah namanya kalau bagi kerja kat cikgu perempuan ye. Bab bab ni sangat detail.
HM pun suka hati..



P/S: Jadi cikgu ni macam SuperCikgu pula rasanya.. hehehe.. 
HM tu untuk Head Master (Pengetua)..






0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...