Nuffnang Ads

Wednesday, October 26, 2011

Teatime with Chatime

Let's Teatime ....

 Gambar dari website Nuffnang


Wah..bila buka je website Nuffnang..terus terbaca berita terkini di wall. It's time for all Nuffnangers for teatime.. Dah le aku ni suka melepak-lepak sambil minum teh tarik dengan coffee.. Jadinya aku rasa sangat berbaloi ni kalau join. 

Detail Teatime With Chatime :

Date : 5 November 2011 (Saturday)
Time : 3.00 pm - 5 p.m
Venue : Chatime@ Eat Food Village, Publika, Solaris Dutamas


Aku dah isi form. Harapnya berjayalah dan adalah tuah aku untuk attend Teatime ni. Hanya 25 bloggers dan pasangan sahaja yang akan dijemput.. Mesti seronok kan..


Selain dari itu, Nuffnang juga ada bagi hadiah kepada semua Nuffnang bloggers dengan "Buy 2 Free 1" offer pada bila-bila masa saje.. Camana caranya nak dapatkan offer ni? Haaaa jom baca



Korang mesti akan nampak satu lagi ikon iaitu Chatime Publika kat tepi sekali tu kan.. Korang klik ikon tu dan akan keluarlah paparan voucher seperti dibawah ni.. Pada voucher ni ada dah siap-siap tertulis nama kita.. Tugas kita hanya cetak aje lah dan tunjuk kat cashier Chatime masa nak bayar.. Itu aje.. Senang kan?

Voucher yang sah dari 20 Oktober 2011 hingga 31 Januari 2012


Nak dapatkan maklumat yang lebih lanjut lagi? Jom klik SINI.


Oh..ada lagi, Jangan lupa korang boleh juga tengok maklumat  yang lelain dengan Like page Chatime Publika di Facebook.




P/S: Inilah masanya untuk beramah mesra dengan Nuffnang Bloggers.. Harapnya adalah tuah aku nanti.. hehehe :)




2 idea dari anda:

madammondoq said...

wah!! pantasnya promote!! hehe,..

hanani said...

madam>hehehe pantas sebab nak join lah teatime tuuuu :) alangkah bestnya kalau dapat terpilih.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...