Nuffnang Ads

Monday, October 31, 2011

Wow!!! SK-II Pitera Set datang lagi..


Wah, kotak baldu merah Produk SK-II datang lagi kali ni.( dah macam iklan Tora pula..Tora datang lagi...hehehehe) Bersempena dengan Hari Krismas yang akan menjelang tiba nanti kan, mestilah akan ada special price and gift.. Itu yang tak sabar nak tunggu ni. Bila tanya depa, sokmo tak tau je. Nak surprise kan lah tuuu..


Apa-apa pun, aku dah grab set RM199 ni. Memula tak tau pun ada kotak merah ni. Set ni kan dapat

1. Facial Treatment Essence (75ml)
2. Facial Treatment Lotion (30 ml)
3. 1 keping Facial Treatment Mask


Staff SK-II siap bagitau lagi yang set ni tak banyak dah tinggal. Ada sikit je lagi. Aku pun apa lagi. Ambil terus bayar je lah..Siap setkan appointment nak buat facial lagi. Oh, aku suka pergi kaunter SK-II kat Metrojaya Midvalley. Staf dia sangat ramah dan suka lah..




Sangat cantik kotak ni. Memang sangat sesuai untuk bagi hadiah. 
Siap ada reben kuning tau dia bagi..Cun kan? 



Nilah 3 barang yang ada dalam kotak tu..



Cantik aje disusun dalam bekas ni.


 

Selain dari tu, ada juga dapat Gift Card SK-II ni.



Tapi, ianya start pada bulan Januari 2012 sampai bulan March 2012. Buat pembelian sebanyak RM150 dan keatas dan isikan maklumat dalam kad ni dan serahkan di kaunter SK-II dan masa tu akan dapat 1 keping SK-II Facial Treatment Mask.


Tak sabar nak tunggu sales masa Krismas ni nanti.. Sales hujung tahun ni berbaloi beli. Banyak gift set dan best-best belaka..



2 idea dari anda:

Anonymous said...

Pretty! This was аn extremely wοnderful pоst.

Manу thanks for proνidіng this info.
Have a look at my homepage :: Optimal Stack

Yat's Nhar said...

SALAM, SIS.. I NAK TMINTA TOLONG U BUY FOR ME 1 SET PITERA NIE, I TRY FIND OUT AT KAUNTER JB ABIS STOK... HUHUH PLS..... DO CONTACT I AT 019-2551262

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...