Nuffnang Ads

Friday, November 4, 2011

Cunnya.. Tapi jadi mangsa carian hottt..


Dua orang artis selebriti yang menjadi mangsa hot kat carian blog aku ni.. Dasyat betul orang Malaysia ni meng"Google" di alam maya.. Apakah yang hotnya tu???


Jom tengok keyword yang biasa orang Malaysia ni dok search kat Google..







Yang tak menahan tu..ada yang search payudara Siti Saleha?Ish ish ish.. ntah apa-apa lah korang ni. Tak de menda lain ke sampaikan google bagi adress blog aku ni kat korang? Tak mengagak je kan.. Kalau nak tahu pasal story dia tak pe la kan.. Hmmm ini lah manusia zaman IT skang ni.. Penggunaan internet ke arah yang tidak sihat.

Pic dari google


Tapi ada gak yang cari kebaikan macam nak tahu mengenai kecantikan Datin Norjuma dengan penggunaan produk SK-II. Semua orang pun tahu yang Juma pengguna produk SK-II. Ada gak yang nak tahu vitamin b-complex Datin Norjuma.. hehehehe.. Semuanya dihujung jari kan. Dapat ke info tu kat sini? hehehehe


P/S: kedua-duanya mempunyai daya penarik yang tersendiri kan. Kalau tak, manakan ada yang dok cari berita pasal mereka. Korang suka sape??




1 idea dari anda:

Wan85 said...

http://wanwidget.com
ish ish ish, mcm mcm skrg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...