Nuffnang Ads

Friday, November 11, 2011

Nombor Cantik. 11.11.11



Banyak ong ke nombor 1 ni? Ramai yang ternanti-nantikan tarikh 11.11.11 ni kan?


Yang eloknya, kebetulan tarikh 11.11.11 ni jatuh pada hari Jumaat. Penghulu segala hari. Jadi, kalau nak buat apa-apa majlis atau kenangan pun...memang sesuai kan? Bukannya apa. Tarikh atau nombor yang cantik ni, senang kalau nak diingat. Mudah benar kan?


Contohnya macam :-

1.Tarikh kahwin 
2.Tarikh declare couple 
3.Tarikh masuk keje 
4.Tarikh beli kereta baru
5.Tarikh masuk rumah baru 
6.Yang paling best tarikh hari jadi..Untung sangat yang dapat melahirkan baby dan bakal menyambut hari jadi pada tarikh ini.

dan macam-macam lagilah yang boleh dijadikan kenangan.. Apa pula yang korang jadikan kenangan pada tarikh ini?


Untuk aku pula tarikh 11.11.11 ni aku akan ingat sebagai tarikh first sekali aku pergi ke bank untuk tunaikan cek Nuffnang.. Yahooooo!!!!! Untuk kisah cek Nuffnang ni nanti aku akan cerita ye.. Ada kisah disebaliknya. Huhuhuhuhu



1 idea dari anda:

Bella Enveeus said...

Erm maybe tak kisah sangat tentang tarikh kot.. Cuma luckily certain things happen on nice tarikh walaupun tak plan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...