Nuffnang Ads

Thursday, November 3, 2011

Nuffnang Blog Awards, Here I Come


Menarik kan bunyi tajuk entri kali ni. Penulis-penulis di alam maya ni pun ada Anugerah gitu.. Anugerah apa lagi kan...kalau bukan Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011.



Ada lagi ke yang belum tahu pasal Nuffnang Blog Awards ni? Apa kata baca sikit info ni..

Come 16 December 2011, 500 bloggers from around the Asia-Pacific region will flock to Kuala Lumpur, Malaysia for the Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 in Putrajaya Marriott. The Awards aims to not only honour the region's best bloggers, but also to bring together blogger communities from across Asia-Pacific. The Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards is brought to you by Volkswagen Malaysia and Putrajaya Marriott.




Kenapa aku nak sangat pergi Nuffnang Blog Awards  ni?


1. Sebagai hadiah atas pencapaian aku dalam dunia blogging ni. Dapat hadiri satu perjumpaan bloggers yang sangat happening secara live. Bestnya kan.. Dah la majlis ni akan diadakan Putrajaya Marriott. Fuhhhh seronoknya.. Penuh dengan glamorous.. I like.. :)





Tengok suasana luaran Putrajaya Marriott ni pun dah happening. Ini kan pula majlis yang akan diadakan didalamnya itu nanti.



Inilah masanya nak bergaya dan merasai berjalan atas karpet merah dan terasa bagai bak selebriti. Hehehehe..walaupun hanya blogger junior sahaja.



Gojesnya Redmummy ni kan..Kalaulah dapat dress up glam glam dan berjalan atas karpet merah ni.. Fuhhh dirimu begitu bermakna..



2. Dapatlah tambah kenalan bloggers yang dari Malaysia ni ataupun negara Asia Pasifik yang lain. Yer la..yang akan hadiri majlis yang best macam ni bukannya calang-calang bloggers. Hanya 500 orang sahaja yang terpilih daripada ribuan-ribuan atau jutaan bloggers ni tau..Mesti yang datang ni banyak ilmu dan ada keistimewaan yang tersendiri. Inilah yang membuatkan perasaan hatiku membuak-buak nak pergi. Bolehlah kenal-kenal, tukar-tukar pendapat ke...hehehe, manalah tahu, aura bloggers hebat ni melekat kat aku ni ke kan? Nasib dan rezeki sesorang tu, kita tak tahu. Ye tak?


Antara bloggers dari negara Asia Pasifik yang lain. (Gambar dari Nuffnang Blog Awards 2009)




Kalaulah aku terpilih jadi Blogger Host untuk Foreign Blogger Guests ni, dapatlah aku jalan-jalan cuci mata di KL ni dengan menaiki kereta tajaan dari Volkswagen.. best gitu.. Dapatlah bertukar pendapat dan tips blogging dari foreign bloggers guest ni.



 3. Lastly of coz la sebab nak sangat tahu siapakan pemenang-pemenang bagi setiap 13 kategori yang dipertandingkan secara live. Tak mau baca dari Twitter bloggers yang hadir.. Tak best la kan. Kalau dapat dengar dan lihat pemenangnya, bolehlah ambil aura si pemenang tu nanti. Dahlah trofi nya sangat unik. Siapakah yang akan bawa balik trofi ni yek? Jeng jeng jeng...



Trofi yang menjadi rebutan bloggers. Siapa yang akan bawa balik ni?


Last sekali sebelum balik ke sarang masing-masing...apa lagi, acara snap snap kenangan malam terindah itu nanti la kan.. Nak nak ada penaja OLYMPUS.. Lagi cantik, tertarik lagi d' Boom lah gambar semuanya..
Cheeeeeseeeee



Wah!! mesti seronok kan? Rasa-rasanya ada tak peluang aku nak attend Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 ni? Aku rasa memang aku ada peluang.. Wahh kelas gituuu.. Aku dah set tarikh 16 December 2011 ni dalam diari aku.. hehehehe




Harapan besar aku tentulah pihak Nuffnang akan bagi aku tiket untuk ke Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011 ni..


Pic credit to Nuffnang.








5 idea dari anda:

the::bored::sha said...

gud luck 3 u utk event tu..moga kita sama2 dpt tiket yeh, leh jupe dak? hehe..nnt jengukla blog i, post i plak psl 'my nuffnang story' sbb i newbie nuffnang...:))

madammondoq said...

good luck dear!!

hanani said...

theboredsha>aah kan..harapnya akan ada la rezeki kita.. Tq komen sini yer :)

hanani said...

madam> good luck 2 u too.. :)

Teh Tarik Drinker said...

all the best for the invites! :D


tehtarikmemoirs.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...