Nuffnang Ads

Wednesday, November 30, 2011

Rest N Go with GINTELL..


Rest N Go station with GINTELL? Famous gak benda alah ni sekarang. Kalau pergi mana-mana je  mesti akan jumpa ni kan? Sangat sesuai diletakkan kat mall kan? Memang pandai publisiti Gintell kan? Kalau dah penat-penat bershopping tuuuu sakit kaki, bolehlah berehat kan. Cukup sekadar letakkan RM1 aje dah terubat sedikit kepenatan berjalan satu mall tu kan. Tapi kalau nak lama pun ok aje..RM5 ke RM10 ke.. tak pun angkut je mesin ni kat Gintell tu bawak balik rumah. Lagi senang kan????





Nilah benda alah yang ramai gak yang dok guna. Aku pun try la gak guna mesin ni. Masuk RM1 pun jadiklah.. Best gak guna mesin ni. Ditolong urut belakang,kepala dengan kaki sekali.. Sangat best. Pas ni kalau jumpa lagi..mau aku terkam. hehehe...




Nak tau lagi lanjut? Moh le nengok gambar kat atas ni. Kalau nak setengah jam, masuk le duit RM10 dekat tepi mesin tu.. senang aje.




Macam budak dalam gambar atas ni...memula dia tengok-tengok aku duduk kat mesin tu, terus dia nak gak..so, akak dia la tolong masukkan RM1 aku rasalah...




Hehehe tengok keletah bebudak kat gambar atas ni.. menggeliat dia kena urut dengan mesin Gintell tu.. aku gelak je lah sambil snap gambar diorang.


Memang sesuai sangatlah Rest N Go station ni diletakkan kat mall tempat ramai orang yang akan menggunakannya. I like... Lepas dah relax..makin laju lagilah kaki ni window shopping...


P/S: Gambar ni semua diambil hanya menggunakan Samsung Galaxy S2.. Hehehehe



4 idea dari anda:

the::bored::sha said...

bestnya..mmg lawa n clear ek bila amik gambar dgn hp sg2 ? huhu

Alyza Fisol said...

kat opis sye pn ade pasang gintell ni jugak...tp tak penah guna lg... :D

hanani said...

sha>hehehe ok la gak guna SG2 tu. kalao terdesak tu, ok aje :)

hanani said...

alyza>i rasa u patut try tau mesin Gintell ni. Rugi kalo kat opis sendiri dah disediakan tp tak guna :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...