Nuffnang Ads

Wednesday, November 2, 2011

Salji Terbang..Awan Nano?


Tajuk gempak kan? Tetiba je pula.. Saje je. Tak de kena mengena pun.. Ni haaa nak story pasal Snowfly punya kasut ni..



Tirus semacam je lah pula bila tengok kat gambar ni. Tapi seriuslah. Kasut Snowfly ni memang comfort gila bila pakai. Nak beli kasut Clark..tak berapa cun design untuk kasut bertutup ni.. So, rembatlah kasut kat atas ni. 


Dah pilih punya pilih.. ada la longgar sikit.. Maunya masa buat catwalk nanti tercabut kasut dari kaki yang cute ni  nanti. Dah berkenan punya pasal..beli aje. Jadinya, pergilah pula ke Watsons untuk cari insoles ni...



Dengan harapan, lepas letakkan insoles dengan heel grips ni akan oklah hendaknya nanti..hehehe


P/S: Aku suka dengar lagu Awan nano dari Hafiz AF ni.. best kan..




2 idea dari anda:

kak ina kl said...

wah kasut baru lah..bestnya..dari london pulak tu

hanani said...

kak ina>wahahaha dari london la sangat kan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...