Nuffnang Ads

Wednesday, November 16, 2011

Warna-warni.. I LIKE, I LOVE IT




Anda sukakan warna? Banyak makna juga warna ni kan.. Warna memberikan keceriaan dalam hidup kita. Apa lagi kalau ianya betul-betul membuatkan kita happy. Ye tak? Dah macam warna pelangi gitu. Colorful...


Sebenarnya nak tunjuk ni ..


Yang ini sangat berbaloi beli sebabnya beli 4 aje barang, tapi dapat jimat dengan percuma 3 Double Square Round 2.8 L, dan juga exclusive purchase yang memang murah la..Hanya dengan bayaran RM24 aje aku dapat 4 lagi small rectangular saver (500 ml).. Memang best..



Prism Bowl ni memang limited release. Ikut hati sebenarnya masa beli ni. 
Tapi rasanya berbaloi beli. Cantik sangat.



 Tupperware ni saiz dia cute aje. Sesuai la nak letak kerongsang ke ubat ke.. Memang cute dan warnanya sangat memukau.. Lagi best sebab boleh masuk dalam beg tangan. Sesuai aje, sebab tak makan space yang besar pun..




Yang ini free sebab belian lebih dari RM480.. sangat suka akan warna purple ni..


Korang dah dapatkan koleksi tupperware bulan December punya? Ada banyak yang menarik tau. Tak tengok lagi katalognya? Jom KLIK SINI.



0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...