Nuffnang Ads

Friday, December 2, 2011

Akhirnya Samsung Galaxy S II didalam genggaman..


Dah lama juga aku berangan-angan nak rembat Samsung Galaxy S II ni. Pernah dulu aku buat entri untuk gajet pilihan hati ini. Hanya sekarang mampu untuk aku genggam. Hehehehe. Masa mula-mula survey dulu harganya RM2000 gak lah.. Tapi sekarang masa aku beli ni harganya dah turun kepada RM1899.




Masa try kat kedai ni terkial-kial gak la aku gunakannya. Tapi biasa lah kan..gajet macam ni cepat je nak belajar bagi mahir...




Kotaknya cute aje.. Apa je yang ada.. earphone, charger dan buku panduan kecik aje.. Pepandailah explore dan belajar sendiri kat youtube. Melambak ada tutorial gajet ni.




Perkara pertama sekali bila godek-godel gajet ni..mestilah tengok blog aku sendiri.. hehehe Sebenarnya banyak gak aku nak share pasal kelebihan dan kebestan Samsung Galaxy SII ni. Nantilah lepas-lepas ni ye.. Best wooooo....


Ada sesape yang gunakan Samsung Galaxy SII???
Bolehlah kita share-share info ..



3 idea dari anda:

ZYASH said...

Wah, cantik gak view blog gune samsung galaxy s ne..huhu

hanani said...

zyash>hehehe ok la :)

FaRhAna JoHaRi said...

bestnye SII kak hanani..
yg tak bestnya lepas beberapa hari saya beli SI terus keluar SII, sadis betul..hehehehe

tapi samsung galaxy memang terbaik lar..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...