Nuffnang Ads

Monday, December 19, 2011

Gambar Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011


NAPBAS Batch 1
NAPBAS Batch 2

Hehehehe siap buat link lagi. Senang kan nak tengok. Ok, kali ni nak sambung cerita. Disebabkan sampai awal dulu kan.. jadinya sempat lah aku berjumpa dan chit chat dengan blogger Mak Dara, Hazey dengan Shaira. Blogger mesti ramah kan? Tak la rasa kekok. Diorang memang best lah.. Lepas tu, leh lak snap snap gambar dengan gosip gosip gitu.. hehehehe


 cik lily putih, zoe, deq noor, madammondoq,me, mak dara, hazey.
Gambar diambil dari fanpage Nuffnang. Cantik gambar ni kan..


 Ryanlizana Celine, me , sarah.
Blogger Singapore. Tenggelam aku dok tetengah. Tetinggi depa nih..


 madammondoq n me


 me n nisa kay


 me n redmummy. Memula ingatkan kak red tak datang. 
Tahniah kak red sebab berjaya datang juga.. Sedih je baca blog kak red sejak dua menjak ni.


 me n Thara. Nuffies.. cunnya awak thara..


 me n Viruspadu
Serius, memang jelita dan tinggi. Terasa sangat kerendahan aku malam tu.




Memang bestlah dapat attend event Nuffnang kali ni. Ramai blogger yang femes femes dan jelita jelita aku jumpa dan kenal malam tu. Kalau lah dapat lagi attend event Nuffnang lagi pas ni, alangkah bestnya.




5 idea dari anda:

Hazey said...

Cikgu pun jelita juga apa kurangnya...muuuaahhh

madammondoq said...

nice meet u jugak dear!! hope dpt jumpa lagi next event k?

NadyaBubble said...

best best :D

Wawa Tasliman said...

comel je u malam tu.. :)

Robotgranny said...

Apa kabar Kakak. I finally found your blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...