Nuffnang Ads

Tuesday, December 20, 2011

Jom kenal Blogger Xia Xue ; Best Blog Awards Nuffnang


Korang kenal tak dengan Xia Xue? Pada malam NAPBAS hari tu, baru aku mengenali akan kewujudan blog Xia Xue yang memang sangat terkenal ni. Orangnya cute aje. Dan penampilannya sangatlah K-Pop kan? Rambut pink pink lagi. Memula ingatkan rambut palsu. Tapi, original ok.. Sesuai dengan dia..Macam barbie doll aje. Cute sangat..


me and  Xia Xue


Kalau korang masuk blog dia, memang sangat tergoda dengan kaler temanya pink. Follower dia sangat ramai dan orang yang terjah blog dia hampir 40, 000 sehari saje. Ohhhh ramainya.. Orangnya pun nampak ramah aje malam NAPBAS hari tu. Ramai sangat yang kerumun dia nak ambil gambar. Dia layankan aje. hehehe


Malam NAPBAS hari tu je, dia menang 2 awards iaitu Most Influential Blog dengan Best Blog Awards. Wah.. terus aku teruja nak terjah blog dia. Memang patut pun menang. Kalau korang nak tau..pergilah terjah. Aku dah linkkan blog dia kat nama dia tu..Klik aje..



Tahniah kepada pemenang NAPBAS 2011. 
Tahniah juga kepada Beautifulnara kerana mewakili blogger Malaysia yang menang untuk
kategori  Best Entertainment Blog.
Pic taken from fanpage Nuffnang.



Sangat seronok dapat kenal ramai blogger pada malam NAPBAS 2011. Harapannya tahun akan datang dapatlah jumpa lagi yek..




2 idea dari anda:

Wawa Tasliman said...

xia xue sangatlah comel.. macam little mermaid dengan rambut pink lagi.. i likee.. :)

Alyza Fisol said...

seronok dapat jumpa akak jugak!!!

hebat xia xue ni..mmg kagum la ngan kesungguhan dia berblogging...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...