Nuffnang Ads

Sunday, December 18, 2011

Marriot Hotel Putrajaya: #NAPBAS 2011


Woww finally sampai juga kaki ku ke Marriot Hotel Putrajaya pada 16 Disember 2011 hari tu. Kalau tak pandai jalan mesti sesat punya. Boleh tahan juga la kebesarannya.






Untuk apa pula aku ke sini?Eh..mestilah bersebabkan. Kalau tak,memang tak sampai la kat sini. Nuffnang Blog Awards berlangsung di Marriot Hotel Putrajaya. wow..sangat happening. Best sangat dapat berjumpa dengan ramai bloggers.



pic taken from facebook Nuffnang


Ok, bersambung lagi pada entri yang menarik selepas ini.. Sebelum tu..tempek dulu la gambar kat wall of fame NAPBAS 2011 ni..




Bersambung pada next entri lah ye.. hehehe



5 idea dari anda:

Mohamad Uzair Bin Othman said...

oo..ada nampak awk smlm ni..hehe

hanani said...

uzair>ooo ada nampak,tapi nape tak tegur sape?hehehe salam kenal yek. hope dapat jumpa lain event :)

NadyaBubble said...

seronok dpt jumpa Cikgu Nani. hehe :D

hanani said...

nadya>hehehe :) ye la..nadiah manje2 gitu :)

the::bored::sha said...

best tgk gambo awak amik - marriot di siang hari. saya n geng tiba dh gelap..malam bru sampai marriot..kuikuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...