Nuffnang Ads

Friday, December 23, 2011

Menu Makanan ala Mediterranean di NAPBAS 2011


Ala Mediterranean? Camana tu? Pada mulanya dah chit chat dengan bloggers lain bab-bab menu yang akan dihidangkan pada malam tu. Of cos lah menu nasi tiada dalam senarai. Bukan tekak orang melayu je yang nak makan yek. Ramai blogger dari asia pasifik pun ada.. jadinya, tadaaaa menu ala Mediterranean.



pic taken from fanpage Nuffnang
Tak nampak kan apa yang dijamu kepada bloggers Nuffnang ? Ok meh tengok gambar lah..




Mediterranean Seafood Terrine with Wasabi Tobiko Dressing on Crispy Lettuce.



Puree of Split Pea Soup with Herb Twist



Grape Sorbet with Fresh Mint



 Pistachio Crumbed Baked Chicken Supreme with Thyme Gravy
served with lasagna potatoes & garden green vegetables



Tiramisu in Chocolate Cup
with strawberry & vanilla sauce



Secara keseluruhannya, memang kenyang lah makan. Roti yang disediakan memang terasa kegebuan dan sedap sangat. Tengok gambar pun boleh tahu kesedapannya.. Pencuci mulut tiramisu tu memang habis aku kerjakan dengan cup cup sekali aku ngap. hehehehe, best kan?


Kira ok la,makanan yang disediakan di Marriot Hotel Putrajaya. Kalau pergi sendiri nak makan kat sini, belum lagi lah kot. Ntah berapalah harganya pula kan? Hehehehe. Ada yang teringin nak try? Moh le terjah Marriot Putrajaya ni..




2 idea dari anda:

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

nampak sedap dessert tu..

hanani said...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ >aah memang sedap.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...