Nuffnang Ads

Sunday, January 1, 2012

Kenangan 2011..


Salam..
Sebelum lagi beberapa minit tahun 2011 akan menutup tirainya dan akan disambut dengan tahun 2012.. Aku teringin nak flashback balik peristiwa kenangan untuk 2011. Antaranya..
Dari alam dunia cikgu cikgi..alhamdulillah tahun 2011 pencapaian SPM MPV Grafik Berkomputer aku meningkat..Harapan aku agar keputusan SPM tahun ini akan bertambah lagi pencapaian anak-anak murid aku.
Kalau nak kata kerja sebagai cikgu ni, memang tak tertaiplah aku kat sini. Dah siap dicatat dalam Borang Penilaian Prestasi Tahunan 2011 pun kan..


Dari alam blogging pula..aku rasa seronok sebab telah bersama-sama dengan Nuffnang. Yer..memang best. Ada lah 3  event dengan Nuffnang sempat aku join sekali. Iaitu Bengkel Lancome, Tengok wayang Transformers 3 dan juga acara paling gemilang iaitu Nuffnang Blog Awards. Memang best sangat dan ditambah manis sekali dengan pendapatan yang aku dapat dari blogging ni. Alhamdulillah walaupun tak banyak..aku bersyukur..


Dan ada lah 3 contest yang aku join dengan Nuffnang yang aku dapat hadiah iaitu barangan Lancome bernilai RM2000, Hamper barangan Dettol sebanyak RM100 dan juga barangan kecantikan produk Neutrogena Ageless. Hamper dettol dan Neutrogena Ageless dari contest blog Redmummy .


Semoga tahun 2012 akan menambahkan lagi kekuatan aku dan keseronokan aku dalam arena blogging ni..




1 idea dari anda:

madammondoq said...

mudah-mudahan tahun ni lagi murah rezeki berblogging.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...