Nuffnang Ads

Friday, January 27, 2012

Nikmati Asam Pedas Kedai Pink. Fuhhh Berasap..


Kali ni kita citer pasal makan asam pedas lak. Selalu kalau pergi kedai pink ni...akan order asam pedas ikan pari yang terbaikkkk, mee kari terbaikkk dan juga mee sup terbaikkk. Memang semuanya terbaikkk. Ada lagi satu ialah kuih donut yang terbaikkk.. Kat mana kedai pink ni? Kedai ni dekat dengan Mydin Kota Seriemas, Nilai.. Kenapa aku panggil nama kedai pink sebab semuanya kaler pink. Tak sempat lak nak snap gambar kedai.. Perut dah lapar..servisnya pun pantas gituuuu..



Inilah portion untuk set nasi putih siap dengan ulaman.. Harganya RM1.50



Ini pula asam pedas ikan pari dengan harga RM8.50. Tapi sangat berbaloi tau. Boleh dimakan untuk 2 orang. Kalau 3 orang pun ok gak..Kaler merah menyala. Memang sangat power kepedasannya.. Berasappp


Aku suka makan kat kedai ni sebab portion setiap makanannya sangat berpatutan dengan harganya.. Selalu aku akan order minuman air epal asam boi..Memang sedap. Harganya cuma RM3 gitu.. Sangat puas hati tau. Lain kali aku akan snap gambar kedainya yek.. leh la sape yang berminat, boleh terjah kat sini merasa makanan terbaik ni.. hahahaha


2 idea dari anda:

Cikpuan rara said...

aduhh terliur.

KiD said...

ikan pari... waaaaaaa... waaaaaaaaahhhh.. nak cari asam pedas ikan pari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...