Nuffnang Ads

Thursday, January 26, 2012

Review Katalog Tupperware Abundant Variety; Catalogue 1/2012 ; Katalog Tupperware Malaysia Januari 2012


Kali ni update katalog Tupperware lambat sangat sebabkan keadaan internet yang sangat slow. Huhuhu.. Katalog Tupperware untuk kempen 1 bagi tahun 2012 ni start dari 2 Januari hingga 11 Februari 2012. Masih sempat lagi kalau nak beli.. Untuk bulan ini saje aku dah beli 3 kali. Wahhhh memang tertarik sangat membeli. Tapi yang selalu aku beli semestinya Lacto Fiber, Omega Q3 dan juga Green Tea. Memang sangat superb tau. Korang harus try..


Okla,jom layan apa yang best dalam katalog kempen 1 ni..





Oh..set ini sangat laku ye. Aku sampaikan ke stokis Tupperware Muar untuk beli Polka Dot One Touch yang ada 8 biji dengan bersaiz 1.25 liter. Sangat suka dengan warna yang colorful ni..





Fortune Gift Set ni pun sangat berbaloi beli. Hari tu my sis bawak balik satu kotak untuk my mom.. sangat sedap biskutnya tau. Sekejapan je habis. Bekasnya pula sangat cantik. Berbaloi gak beli ni.





 Caribbean Mugs with Seels ni pun aku beli. Murah tuuu..tolak lagi dengan harga aku.. memang sangat berbaloi beli. 45% diskaunnya tuuu..Senang nak buat air panas,bila tak nak minum dulu..ada penutup yang boleh tahan kepanasannya air tu.





Naturcare Premium Green Tea ni sangat best lah. Bila minum panas-panas..terasa darah tu jalannnnn.. dan mengeluarkan angin yang berlebihan dari badan. Fuhhhh.. Terasa segar lepas minum teh ni. Disyorkan yer.. Murah aje tu.








Keseluruhannya produk Tupperware ni sangat bagus.. Nak nak sekarang ni produk Nutri Metics pun dah join Tupperware. Lagi banyak la produk yang berkualiti dan sangat best untuk dibeli. Berbaloi-baloi..Tunggu apa lagi??Jom la join aku.. hahahaha




1 idea dari anda:

KiD said...

hanani dah layak digelar hantu tupperware... hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...