Nuffnang Ads

Sunday, February 12, 2012

Indahnya CiptaanNya..Eilunie gadis yang dikaitkan dengan Khairul Fahmi, beauty with brain?


Tajuk entri kebabomm.. Tapi itulah dunia sekarang kan. Bila tajuk tu kalau yang meletup, dah jadi satu tarikan untuk orang baca..Begitu juga lah dengan akhbar Harian Metro Ahad online yang aku baca ni..


Gambar diambil dari SINI


Dengan tidak semena-mena nama Nur Eilunie Natasha Nazri, 21 tahun melonjak naik disebabkan kaitannya bersama dengan penjaga gol kebangsaan , Khairul Fahmi Che Mat. Tapi bila first time tengok dan baca berita mengenai ni kat akhbar.. Oh, no wonder la kan. Cantik rupa parasnya..Begitu indah ciptaan yang maha Esa ini.. Tapi cantik pun bukannya pada luaran aje.. Apa definisi kecantikan? hmmm lain orang lain pendapat masing-masing. Tepuk dada, tanya selera kan..


Tapi disebabkan perkataan "CANTIK" ini juga ramai yang dok hangat cerita pasal komen-komen Dang Suria iaitu juri Program Realiti ON AIR yang tengah ditayangkan di Astro masa kini. Wahhh panas panas tau. Hmmm inilah realiti zaman sekarang ni yang mana orang lebih pandang dan suka dengan yang cantik cantik aje. Yang tak cantik tetapi berbakat dan berilmu tu, macamana pula kan? Kalau pakej lengkap, beauty with brain.. Alhamdulillah, haruslah bersyukur.. Tapi secara keseluruhannya pun, kena bersyukur dengan kurnianNya. Setiap individu mempunyai keistimewaan yang tersendiri.


Kita haruslah bersyukur diatas Nikmat yang telah diberikanNya kepada kita. Gunakanlah kearah jalan yang benar dan lurus..


Ok,kalau ada salah silap ayat-ayat diatas ni, minta dimaafkan lah yek..Ini hanyalah pandangan aku sahaja..


4 idea dari anda:

madammondoq said...

amboi apek ni.. semua yg cantik2 je dia sebat.. hehe..

Zarul Umbrella said...

hok alo Apek comey lotey belako weh..muko kena come peranga pun keno comey jugok baru molek

hanani said...

mmadam>mestilah yang cantik je dia pandang. hehehe :)

hanani said...

zarul>ye kan. Muka comel..perangai pon nak kena comey gak. Baru seimbang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...