Nuffnang Ads

Sunday, February 19, 2012

Nuffnang 5th Birthday Bash!!! Happy Birthday !!!


Wah, dalam sedar tak sedar.. Nuffnang dah menjangkau usia 5 tahun!!.. Seronoknya..tak lama je lagi, akan ada party birthday.. weehuuuu!!! Happy Happy for stick man Nuffnang!!


Credit Picture : Nuffnang

Woww kalau tengok kat iklan atas ni, party bithday ni akan diadakan pada 26 February 2012. Tak lama je tu. Terujanya kalau dapat jemputan ni. Mesti happening !!!


Macamana ye famous Nuffnang stick man ni akan menyambut his 5th birthday??

Credit Picture : Nuffnang

Disebabkan tema warnanya kali ni ialah warna BIRU.. (my favourite color tu..) Jadinya aku dah setkan yang kali ni mesti cool party.. Fuhh best tu.. Suasana yang aman dengan pemandangan biru mata hitam ku. hehehehe


Ok, kalau bab imaginasi ni memang best la kan..Aku letakkan tema kali ni ialah COOL PARTY.. 
Memula kita lihat dulu dekorasi tempatnya..



Bayangkan kalau dihiasi dengan belon angka 5 warna biru ni. Mesti meriah dengan belon la tempat tu.



Suasana dalam tempat tu pula kalau macam ni mesti cool kan? Sejuk je nyaman je. Hehehehe.. 
Eh betul apa kan. Best tak kalau Nuffnangers dapat bermingle-mingle sesama dalam suasana macam ni?


Ok, dah siap mengenai dekorasi, kita bayangkan makanan la pula kan. Harus lah ada desert dan makanan ringan. Dah borak-borak, mesti perut rasa lapar dan dahaga kan. Betul ke tidak? Betul Betul Betul.



Alangkah bahagia rasanya perut ni kalau dapat santapan yang sebegini penuh 1 meja.. 
Memang terbaiklah kan.



Kalau ada candy bar macam atas ni pun best. Memang biru itu cool.. 
Sambil-sambil tu leh la maniskan mulut.



Dapat pula desert cup cake yang cute serta sedap dan minuman yang serba biru macam ni, 
lagilah terasa cool. Memang akan ingat sampai bila-bila punya..


Ok, lepas tu dilengkapi pula dengan segala aksesori cool yang berwarna biru. Eh, biru itu menawan lah.. Memang sangat sesuai untuk stick man Nuffnang..



Dapat pula goodies bag atau favor bags warna biru, party hats, tags, trompet..
ishhhh pendek kata memang meriahlah.. 



Last sekali kita conteng-conteng sikit lah kat guest book yang sangat menarik ni kan..untuk dijadikan kenangan ulangtahun Nuffnang yang ke-5..


Credit Picture : Blog Rizman Ruzaimi


Alangkah bestnya kalau aku dapat jemputan ke majlis cool party stick man Nuffnang ni.. Boleh usha-usha closet dah ni.. Mari cari baju warna biruu...Hmmm, apa yang sesuai dengan tema Cool Party ni yek???Kalau ada best dress, sure Nuffnangers yang hadir akan teruja dengan pakaian kebiru-biruan yang meletops..


Last sekali..nak wish birthday awallah untuk Stick Man Nuffnang.. HAPPY BITHDAY!!!



**Gambar diatas dari carian Google..



2 idea dari anda:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice nice.. bleh win invitation ni :D

hanani said...

saiazuan>thanx yek. dah dapat invitation. Awk dapat?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...