Nuffnang Ads

Friday, February 10, 2012

Primula Beach Resort, Kuala Terengganu


Ok,sambung cerita dari part 1 di Kuala Terengganu. Setelah penat jalan-jalan dari pagi sampai ke petang kan..takkan lah nak duduk aje dalam kereta. Nak gak lurus-luruskan badan sebelum sambung jalan balik untuk Jalan Jalan Cari Makan di Ganu kite.. hehehehe. Ok ok.. meh la kita check in di Primula Beach Resort.. Dekat aje dengan Bandar Ganu. Ok gak la tempatnya kan. Sebabkan ni plan tak de langsung, kita main kol kol je hotel.. ye ke? hmmmm....


Kita check in kul 2.30 petang kot. Hilang ingatan jap. hehehehe.. Masuk aje, bebiasa aje lobinya. Disambut dengan sofa merah dengan hujan masih lagi rebas.. Satu bilik tu harganya hanya RM165 aje,siap dengan breakfast...dapat diskaun lah untuk panel company. Eh, ye ke?? ye je lah..kalau tak harga sebiliknya mau RM200 lebih kot. Tak tanya pula detailnya..


lantainya bersilau-silau..

Ini pakej bilik yang aku ambil. Eh, ok la kan..Segala apa yang diperlukan 
siap sedia dalam bilik ni.

Siap mengadap pantai lagi. Tu yang best.. Dengar deruan ombak aje..hehehe. 
Kemudahan yang ada termasuklah Astro, WIFI, sejadah,iron, 
iron board, peti ais, peti simpan duit dan etc..

Bila petang-petang tu, turun bawah ambil angin laut..cantik suasananya..

Nak main slide?meh leee..

Swimming pool yang sangat ohsome laa..


Ok, ni lah view bilik ku..


Replika penyu tak tertinggal gitu..

Okla secara keseluruhannya sangat puas hati stay kat sini. Makanannya pun superb la. Pas ni kalau aku ke Ganu lagi..memang stay kat sini aje lah.. 


Kalau korang berminat..boleh la ke website Primula Beach Resort

Alamat :


Primula Beach Resort Kuala Terengganu,
Jalan Persinggahan,20400 Kuala Terengganu,
Terengganu Darul Iman.



3 idea dari anda:

shoutvoc said...

cantik gak bilik otel ni ye? xpenah lg ke kuala terengganu.slalu lalu je sbb g redang n perhentian terus..boleh try 1 hr nnt

hanani said...

shoutvoc>oh ye ke..mmg boleh try sangat hotel ni. Bagi saya ok la. :)

Hanie Dew said...

pernah stay sana ikut hubby outstation meeting. not bad jgk la tmpt tu. xde ape nak komplen. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...