Nuffnang Ads

Sunday, March 11, 2012

Instagram di Android Phone?



Salam pagi ahad.. First time masa gunakan Samsung Galaxy S2 phone, tercari-cari juga aku akan application instagram ni. Rerupanya..ianya hanya ada di iPhone saje. Hmmm terus rasa macam eh,takkan android phone tak de application yang ala-ala instagram?


Jadinya,semalam...ternampak blogger Tianchad tweetkan gambar dekat twitter dia. Terus rasa macam cantiknya dan aku pun start la tweet tanya. Nasib la dia seorang yang baik hati dan nak share dengan aku. Yer la...kalau nak suruh aku explore sendiri dekat Market tu, tak termampu la eden ni.Banyak sangat application yang ada.


Jadinya,pagi tadi Tianchad balas tweet aku dengan bagi nama application software untuk aku download kat market secara free iaitu PIXLR-O-MATIC. Haaa sesape yang gunakan android phone,yang suka akan instagram yang hanya ada di iPhone...leh la dapatkannya. Taip nama application kat atas tu yek.


Ok,lastly nak tunjuk gambar aku gunakan application Pixlr-O-Matic ni..hahaha boleh je la..





Published with Blogger-droid v2.0.4

1 idea dari anda:

KiD said...

huiyooo!!!! S II beb... untung laaaaaa.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...