Nuffnang Ads

Wednesday, March 7, 2012

Review Lipice Water Colour Lip Moisturizer


Sekarang ni produk Lipice sangat famous kan? Dah la dutanya yang cantik manis baru je menamatkan zaman bujangnya.. Tahniah pada Lisa Surihani. Cantik dan indah sangat ciptaan Allah SWT..




Ok, kali ni nak cerita pasal Lipice Water Color ataupun lip moisturizer yang sangat best ni. Aku kan kurang sikit kalau pakai lipstik yang merah-merah ni. Jadi, sangat suka bila jumpa produk macam ni. Aku beli kod 01, Vintage Pink. Warna yang natural..




Nampak tak warnanya? Sangat natural dan terasa kelembapan pada bibir bila disapukan. Sangat best. Harga pun murah jek. Semua orang mampu memiliknya..



Gambar dari google


Ada 4 warna Think Pink yang best iaitu :

  • Kod 01 : Vintage Pink
  • Kod 02 : Fantasy Pink
  • Kod 03 : Kissy Pink
  • Kod 04 : Sexy Pink

Warna yang sangat natural kan? Aku sangat sukakannya.. Korang macamana?




0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...