Nuffnang Ads

Wednesday, March 28, 2012

Royalmix Zhulian..sedappp



Korang suka tak minum air soya? Kalau peminat soya..pastinya kalau minum royal mix ni ok je. Sebab, ianya adalah campuran kacang soya dengan bakteria bifido untuk dewasa. Sekarang ni banyak sangat minuman kesihatan dipasaran. Aku pada mulanya memang tak le nak sangat beli ni. Tapi sebabkan mak cik aku dah buka cerita dan bagi sampel air ni.. Hmmm order la juga satu kotak. Kalau ambil pada waktu pagi segelas royal mix, perut bolehlah menahan kelaparan sehingga 11.30 pagi.. Lepas tu makan tengahari terus. Tapi tidak pada semua orang la kan. Ada gak yang lapar je walaupun dah minum royal mix. hehehehe, aku la tuuu..




Minuman berkhasiat yang lazat, berasaskan sayuran dan dirumus untuk pertumbuhan kanak-kanak, RoyalMix BD Complex mengandungi sekumpulan vitamin dan mineral penting yang membantu membina ketahanan semula jadi tubuh manusia. Ia adalah minuman serbuk berasaskan bijirin dan soya, yang mengandungi bijirin menyelerakan.




Ia cepat dan mudah disediakan, memberikan pemakanan menyihatkan kepada kanak-kanak bagi menguatkan, mengaktifkan dan menyihatkan tubuh mereka. Pengambilan RoyalMix BD Complex secara tetap memberikan nutrisi penting kepada kanak-kanak termasuklah lecithin dan kalsium yang tinggi untuk mengawalaturkan, menyelenggarakan dan menguatkan kesihatan mereka serta menggalakkan pertumbuhan dan perkembangan yang lebih baik. 


Sesuai diambil pada bila-bia masa, siang atau malam. Antara lain, RoyalMix BD Complex mengandungi lesitin soya, ekstrak kacang soya, germa gandum, madu, jeli raja, Vitamin C, Bifidus dan banyak nutrien penting lain.  


*** Sumber dari SINI.






Kalau lihat pada bungkusan royal mix ni memang unik. Setiap kotak ni mempunyai 30 sachet yang seberat 30 gram. Jadinya, ini untuk stok sebulanlah kan.. Banyak khasiatnya kan.. Jom try minum royal mix..


0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...