Nuffnang Ads

Saturday, March 3, 2012

Uhhhmmm Magnum Terbaik.. Ehh???


Magnum terbaik? Ehhhh..ada ke yang fikir Magnum yang lelain??Bukan yang Magnum nombor-nombor tu tau. Jangan salah sangka pula.. Kali ni memang terbaiklah MAGNUM ALMOND ni. Sangat sedap tak terkata. Memang berbaloi keluarkan duit untuk dapatkannya..




Terasa kesedapannya bila masuk dalam mulut. Terasa kecairannya didalam mulut dengan kerangupan coklat beserta dengan almond didalamnya.. Bila buat entri ni terasa nak beli lagi lah ice cream magnum ni..





Memang terbaiklah. Nampak almond yang bertaburan kat coklat tu? Memang best, sedap dan ranguplah. Sekejap je habis aku makan.. Satu tak cukupppp nak kena beli lagi nampaknya ni. Hehehehe.. Disebabkan nak tahu sangat pasal ice cream ni..jadi aku cari la info mengenainya. Rerupanya ice cream ni dah wujud sejak tahun 1989 lagi. Fuhh lama betul bertahan.


Ada banyak pula tu flavour Magnum Ice Cream ni..
  • 1989: original Magnum, later rebranded "Magnum Classic"
  • 1992: Almond
  • 1993: Chocolate
  • 1993: White
  • 1994: Cone Classic
  • 1995: Walnut
  • 1996: Nougat
  • 1996: Cone Almond
  • 1997: Orange Choc
  • 1998: Ego
  • 1999: Double Caramel
  • 2000: Double Chocolate
  • 2001: Caramel & nuts
  • 2002: Sandwich
  • 2002: Yoghurt Fresh
  • 2003: Seven deadly sins (Lust, Sloth, Greed, Gluttony, Envy, Wrath, Vanity)
  • 2004: Intense (Stick)
  • 2004: Intense (Cup)
  • 2005: Five Senses (Aroma, Touch, Vision, Sound, Taste)
  • 2007: Ecuador Dark/Colombia Aroma/Temptation/Java
  • 2007: Mint
  • 2008: Mayan mystica
  • 2009: Moments
  • 2010: Gold?!
  • 2011: White Chocolate & Nuts
**Info dari SINI


Memang best bak iklan Magnum Ice Cream ni.




Korang dah makan? Fuhhh terbayang-bayang kesedapannya..Macam iklan kat atas ni, relax je makan ice cream magnum tanpa pedulikan persekitarannya. Memang terbaiklah terjemahannya.. Apa kata korang?


0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...