Nuffnang Ads

Friday, May 18, 2012

Chicken Foldover dan Sundae Caramel McDonald's..


Seperti biasa, tatkala perut berkeroncong minta diisi, hmm apa yang terlintas difikiran masa tu adalah makan makan dan makan lagi. Dah la dengan cuaca panas sekarang ni, bila sampai rumah tu..kepenatan dan tidaklah ada mood untuk memasak..Jadinya, sebelum sampai depan pintu rumah.. haruslah menyinggah dimana-mana untuk mengisi perut yang berbunyi keroncong itu. Hahahaha..


Apa lagi kan.. Jom try Chicken Foldover dari McDonald's.. Apa kata try ni kan. Macam best je. Dan serius memang bestlah. Kebetulan beli masa waktu lunch hour kan.. Jadi dapatlah harga murah. Harga asal dalam RM12.25 kot dan aku beli RM9.95 kot. Lupa la plak.. Bih kurang cam tu lah harganya..










Yum Yum Yum.. sedappp.. Cara nak makan pun senang aje. Ala-ala poket gitu. Roti yang digunakan memang healthy la. Kenyang betul.. Korang dah try?


Kebetulan masa tu, terasa lak nak makan aiskrim sundae caramel.. Eh, memang menyelerakan lah..




Amacam? Nak try? Jom Jom..




2 idea dari anda:

hazman aka species1980 said...

alhamdulillah... dah makan awal minggu aritu siap tambah DOUBLE CHICKEN MCDELUXE lagi...hehehehe

Sharidawati Shahrudin said...

chicken foldover... aku datang !!!! hehehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...