Nuffnang Ads

Wednesday, May 9, 2012

Vanilla Car Semerbak..


Alangkah seronoknya kalau dapat aiskrim Vanilla dalam keadaan cuaca sekarang ni yang panas hangat kan.. Memang sejuk je anak tekak ni ditambah pula dengan perasanya yang sedap tu. Korang tau ke vanilla ni asal dari mana?Hahahaha..cer tanya pakcik google.Dia ada jawapannya..

Kalau sebut haruman kereta, sekarang ni banyak jenama dah ada dipasaran. Selalu yang aku beli sudah tentunya Ambi Pur. Tak de jenama lain pun dan baru-baru ni, aku telah disogokkan dengan haruman baru dengan packaging yang menarik juga aku rasa. Harganya pun sama je dengan refill Ambi Pur tu.

Ada 5 haruman yang menarik iaitu Lemon, Apple, Pacific, Aqua dan Vanilla. Tapi yang tetap menjadi pujaan deria bauku ialah Vanilla.. Sedap baunya. Nyaman je bila drive kereta lelama tu..






Belum pernah lagi aku jumpa pewangi kereta ni kat luar. Korang ada tak jumpa? Rasanya nak menambahkan stok lagi. Hari tu, beli satu je untuk test.. Tapi berbaloi gak beli, dengan harga RM10 aje. Itu pun aku beli melalui kawan.. Nak jumpa member tu pula, jauh la kan. Ingat nak cari sendiri atau beli online je pas ni.



  

Cute je botolnya tapi kreatif la depa ni buat macam ni. Cara nak guna pun senang je. Hanya bukakan penutup plastik kat dalam tu dan tongengkan botol sampai membasahi kayu penutup tu. Kalau kayu tu dah mulai kering..tonggenglah balik. Satu botol cute tu boleh tahan 45 hari ataupun lebih dari tu.



Dah siap, bolehlah gantung ikut suka hati kat mana nak letak.. Memang nyaman dan tenang memandu dalam keadaan panas dan dalam keadaan yang lama.. Satu botol ni saiz 8ml dengan harga RM10.


Korang dah try?Nak beli online pun boleh. Klik je kat Sini. Semerbak.net



1 idea dari anda:

Nurul Akmal said...

Botol dia cantik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...