Nuffnang Ads

Wednesday, July 18, 2012

aJ Aidijuma Bawal Scarf..




Terasa kembali ke zaman dulu-dulu bila gunakan tudung bawal ni. Memang leceh nak iron dan menggunakan pin kiri kanan..Tapi bawal tetap versatile dan tak lapuk dek zaman..

Bila ada keluaran terbaru tone pelbagai warna aidijuma ni..terus terasa ingin nak menggunakan semula tudung bawal..akhirnya, dapatlah beli beberapa helai tudung ni masa aJ buka booth di masjid biru Shah Alam.





Ok juga pakai semula tudung bawal ni. Yang best sudah semestinya bila time nak basuh kan. Tak perlu nak jaga awning..boleh terus masuk dalam mesin basuh..Nak iron nya pun tak sesusah iron baju batik..sekali jalan je sudah licin gitu..

Baru-baru ni keluar pula aidiJuma kod 205..Ada 12 pilihan semuanya.. Ada yang dah dapatkannya?

Selamat berbawallah semula yek..

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 idea dari anda:

KiD said...

waaahhh.. cantik2 gak colour nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...