Nuffnang Ads

Wednesday, July 11, 2012

Shawl Shasmeen Sakura, Radiusite


Setelah lama menanti untuk mendapatkan koleksi dari butik Radiusite ni..akhirnya ada juga rezeki ku. Bagi aku kualiti dan harganya sangat puas hati. Mungkin sebab tu lah, koleksinya sering mendapat tempat di hati peminat hijab ni.

Inilah first time aku kesana.Ini pun sebab nak lihat-lihat koleksinya. Berpusing gak la mencari butiknya. Alhamdulillah..tak le susah sangat pun. Berderet-deret butik tudung kat area situ. Sebelah menyebelah aje..Kalau nak beli atau survey tudung memang mudah sangat lah. Ada Fareeda, Pearl Haya, D'Haja, Sugarscarf dan macam-macam jenama lagi ada dekat area situ..Memang tempat muslimah fashion lah..

Akhirnya koleksi Shasmeen Sakura Radiusite ni dalam genggamanku..sukaaaa











Gambar dari website Radiusite


Inilah 2 koleksi sakura Radiusite yang berjaya kubeli. Kiranya tudung raya la kan. Hehe. Harganya pun berpatutan dengan kemeriahan maniknya. Kalau nak suruh aku jahit sendiri maniknya mungkin ambil masa dan tak le secantik,sekemas beli disini. Gambar model diatas diambil dari website Radiusite..

Kiranya rezeki aku la ke butik Radiusite Shah Alam Ahad lepas. Ada hikmahnya.. Hehehe.Mesti korang juga pengguna dan penggemar tudung shawl dari Radiusite kan...

Published with Blogger-droid v2.0.6

3 idea dari anda:

Ietams said...

nak tengok empunya diri sarung tudung rayanya pulak ^__^

hanani said...

ietams>hehehe nanti tunggu raya naa.. :)

Ohbudu said...

cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...