Nuffnang Ads

Tuesday, August 7, 2012

Button My Button...


Skang ni anak murid aku suka no dok pakai button atau badges ni bersusun-susun kat tali leher atau beg sekolah diorang..



Yang ni button khas untuk kempen "speak in english" kat sekolah aku, anjuran Panitia Bahasa Inggeris..hanya dijual dengan harga RM1 sahaja. Ada banyak patern..tapi hok yang ni je tinggal untuk aku beli..ok aje.Simple and nice..



Yang ni pula di designkan oleh anak murid grafik aku. Dia minat sungguh dengan design mendesign ni.. Jadinya satu kelas dok pakai button ni dengan nama glamer memasing.. Ni untuk cikgunya lah.. Tapi kena bayar RM3.. OK la kan. Support anak murid..

Dah lepas satu lekas bydak grafik pakai..kelas lain ada gak yang bertanya dan nak juga. Jadinya aku kata next year la.. Projek untuk tahun depan.insyaAllah...jika diizinkan.

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...