Nuffnang Ads

Saturday, August 11, 2012

HOT & Roll..Apam balik moden yang memang best




Korang suka tak makan makanan yang cepat ni? Hot & Roll memang best. Bukan saje cepat malah ada juga khasiatnya. Ini ala-ala apam balik yang dimodenkan la. Memang best dan kenyang bila memakannya. Ada banyak pilihan yang mana semuanya sedap-sedap belaka. Sampaikan tak tahu nak rasa yang mana satu..



Ramai peminatnya rupanya. Masa aku nak beli ni ramai juga yang dok beratur tunggu pesanan diorang. Huhu kalau tak ramai..memang sekejap je siap. Ini masa bulan puasa ni, tak menang tangan la diorang.



Haa masak cepat dik..akak lapar sudah..Apa yang aku order?..



Ini lah rupanya paratha satay..



Dan ini pula crispy beef pizza. Memang sedap dimakan.. Harga untuk 2 hot & roll ni hanyalah RM10.50 sahaja..ok la tu kan.

Korang suka yang mana satu?Sape yang tak pernah try tu..bolehla cari kiosknya pas ni yer. Yang ini aku pergi kat KLIA..tempat lain tu tak tau la plak. Tak pe..leh google pas ni yek.

Published with Blogger-droid v2.0.6

1 idea dari anda:

Anonymous said...

Kat wangsa walk mall ada kiosk ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...