Nuffnang Ads

Sunday, August 5, 2012

Jovian Mandagie Aviraya 2012


Koleksi Aviraya 2012 dari Jovian memang mendapat tempat dihati masyarakat di Malaysia ni. Asal ada je yang baru diletakkan..memang habis aje. Ramai yang tidak mahu melepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi dari designer terkenal di Malaysia ni.. Bila letak je yang baru...sekejapan je sold out..Kaya-kaya orang kat Malaysia ni.. Hehehe... Disebabkan aku dah jejakkan kaki kat butik First Lady Shah Alam, nak juga menjengok apa yang bestnya.. Nak membeli tu memang idok le. Saiz nya tak padan dengan ku. Huhu.(selamat poket aku)







Hmm yang jejalur tu harganya murah sikit la.kalau tak silap aku dalam RM200 lebih je. Yang brown tu mahal...mungkin disebabkan maniknya yang padat tu kot. Harganya RM400. Tapi aku nengok jahitan manik dia memang bagus lah. Padat sangat jahitannya.. Ini lagi mahal dari koleksi 20 by Rizalman..

Ramai juga la yang membelinya siap ada notis disitu bagitau yang setiap pelanggan hanya boleh beli 3 pasang aje.. Apa yang syiok sangat yek? Aku rasa kalau beli kain dan upah pun tak le semahal tu kot kan. Mungkin sebabkan ada label designer disitu..

Eh..kalau tak silap,Jovian akan mengadakan jualan boxing untuk koleksi Aviraya Jovian. Ada limit belian juga yang dikenakan..yer la biar adil untuk semua orang. Jangan tamak-tamak..biarlah berpada-pada..ye tak?


Published with Blogger-droid v2.0.6

1 idea dari anda:

KiD said...

tu dia... baju raya ka?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...