Nuffnang Ads

Tuesday, August 14, 2012

Masihkah ada Ramadhan..
Telemovie yang sangat menarik dan banyak pengajaran yang boleh kita ambil teladan dari Masihkah Ada Ramadhan.. Mesti ramai juga yang tonton drama dari Astro Prima ni kan.. Hari ni kemuncak drama ni. Memang tersentuh hati.. Walaupun drama ni menggunakan dialek percakapan dari Terengganu..tapi aku rasa ramai juga yang menonton dan menghayatinya. Tiada perasaan kenegeriaan kerana ceritanya memang menarik. Memang terbaiklah drama ni dan produsernya tak lain tak bukan ialah Pn. Ziela Jalil..

Barisan pelakonnya yang mantap dan nampak lebih santai dan tak terikut sangat dialog skrip.. Hero pujaan Eman Manan dan pelakon hebat yang lain seperti Wan Hanafi Su, Zamarul Hisham berjaya menjiwai watak masing-masing. Kalau masuk pertandingan ni..memang boleh menang ni.

Disebabkan ada permintaan, drama ini akan diulang tayang mulai hari Selasa hingga Jumaat ini pada jam 5.30 petang di Astro Prima..

Kasih sayang ibu membawa ke syurga, kasih sayang ayah sepanjang zaman. Orang yang baik disayangi Allah, Allah SWT sayang padanya diambilnya dulu.. Banyak pengajarannya dari telemovie Masihkah ada ramadhan. Drama sebegini yang sepatutnya diperbanyakkan untuk ditonton oleh remaja masa kini dalam mengenal erti kasih sayang sesama keluarga dan umat yang lain..

Published with Blogger-droid v2.0.6

0 idea dari anda:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...